Attain - suksess med søkemotormarkedsføring

Flere og flere bedrifter benytter seg av internettmarkedsføring som en del av markedsmiksen og søkemotormarkedsføring er i dag en svært viktig del av dette.

Det er ikke bare bare å ha full kontroll på bedriftens søkemotormarkedsføring med tilhørende optimalisering av egne nettsider og innhold. Selv den mest erfarne må holde tunga rett i munn og prioritere etter beste evne.

Attain

Heldigvis finnes det gode løsninger som kan hjelpe. Attain er en slik løsning.

Attain er et verktøy for søkemotormarkedsføring som lar deg styre både betalte og organiske kampanjer. Attain hjelper deg også å finne og kartlegge hvilket innhold du bør optimalisere. Og ikke minst identifisere hvilket innhold nettstedet ditt mangler. Du kan drifte kampanjene dine ved hjelp av en oppgavebehandler og  sette opp skreddersydde rapporter som viser mål og benchmarks som er viktige for bedriften.

Godt innhold er viktig for å overbevise kunder og for å få god synlighet gjennom søkemotorer. Med Attain kan du finne ut hvilket innhold som faktisk fungerer, samt hva som bør gjøres av forbedringer. Attain bruker et score card-system som viser deg hva du bør prioritere, hvilke muligheter du har og hvor komplisert det er å gjennomføre foreslåtte endringer.

mac-demo


Nøkkelord

Bruk verktøyet for å finne ut hvilke nøkkelord du bør målrette, og hvorvidt du bør benytte betalt søk, organisk søk, eller en kombinasjon av disse. Attain forteller deg også hvor bra innholdet ditt er satt opp i henhold til de siste retningslinjene for SEO.


Rapportering

Rapportene skreddersys bedriften ved hjelp av opp til 500 individuelle KPI?er. Du får rapporter som tar for seg kostnadsanalyse, kampanjeovervåking, oppmerksomhet og hvordan brukerne involverer seg med innholdet.

attain-score


Data og statistikk skal konverteres til omsetning

I motsetning til andre analyseverktøy vi har sett på, identifiserer Attain hva dine mål er, og samler kun inn informasjon som betyr noe og som er viktig. Denne informasjonen blir så i neste fase omgjort til konkrete oppgaver som det jobbes systematisk og strukturert med på månedlig basis.

attain-skjermbilder1


Søkemotormarkedsføring gjort enkelt!

Søkemotorene er sofistikerte informasjonskilder som utvilsomt vil spille en viktig rolle for alle bedrifter. Attain benytter seg av søkemotorenes egne retningslinjer for å levere best mulig brukeropplevelser for dine potensielle kunder når de besøker ditt nettsted.

Finn ut hva din markedsandel på nett er, hvor du har konkurranse og hvor du er mest konkurransedyktig. Attains proprietære score card-system viser deg hvilket innhold du bør jobbe med for å få maksimalt utbytte av den potensielle trafikken. Attain viser deg hvordan innholdet ditt presterer og presenteres på alle plattformer, smarttelefoner og nettbrett inkludert.

Kontakt oss gjerne om du ønsker en demonstrasjon.

Opprettet 15.08.2018, oppdatert 13.09.2018

Bilde av Helge Olaussen
Helge Olaussen

Dette må du vite om SEO i 2020

Keywordstuffing er ut, kontekst og intensjon er inn. I tillegg blir anbefalte utdrag, eller såkalte snippets enda viktigere. Hvis du jobber med innholdsmarkedsføring bør du vite dette om SEO i 2020.

Les mer
3 gode grunner til å velge et fullservicebyrå

Du som jobber med markedsføring i en liten eller mellomstor bedrift vet at det er mye ansvar som tillegges markedsavdelingen.

Les mer