Konseptet, eller sannheten om eiendomsprosjektet i få ord

Kommunikasjonskonseptet skal først og fremst formulere prosjektets viktigste kvaliteter og være førende for all kommunikasjon mot ulike målgrupper. 

Noen ganger, men ikke alltid, har kommunikasjonskonseptet kvaliteter som gjør at man velger å bruke det utad som slagord. Det bør i så fall være lett å huske og lett å forstå for alle interessenter. Men først og fremst må det være sant.

Last ned huskeliste for markedsføring av eiendomsprosjekt >>

Her er noen eksempler på gode, sanne og effektive kommunikasjonskonsepter:

nordrejarlsberg

Litt feriefølelse hele året

Nordre Jarlsberg Brygge

Med skjærgården rett utenfor vinduene, vestvendt og solrikt kan NJB by på badeliv, båtliv og slaraffenliv på terrassen. Eller altså – litt feriefølelse hele året.

 

engersandhavn

Orkesterplass til fjorden

Strandhusene på Engersand Havn

I første rekke langs stranden, bare 30 meter fra vannkanten, ligger Strandhusene på Engersand Havn. Med panoramautsikt over Drammensfjorden var det naturlig å referere til de beste plassene nærmest scenen – orkesterplassene.

 

galleriet6

Et kunstverk i parken

Galleriet

Når byggherre og arkitekt våger å gå nye veier med et bygg som skiller seg ut fra alt annet som er bygget i Drammen sentrum, et bygg med åpenbare arkitektoniske (og dermed kunstneriske) kvaliteter, kom konseptet nærmest av seg selv.

 

glassverk_fjord

Der byen møter fjorden

Glassverket

Det er bare akkurat slik det er. Glassverktomta ved Drammensfjorden ligger omtrent der sentrum slutter og fjorden begynner. Fremtidige beboere vil få det beste fra begge verdener – by og fjord. Et eksempel på at det enkleste ofte er det beste.

 

drivhuset

Det grønne nabolaget

Stadionkvartalet

Lenge før «grønt» var et begrep for boligområder ble Stadionkvartalet i Mjøndalen presentert med bildelingsordning, solcellepaneler på takene, drivhus og en rekke andre fellestilbud som ingen hadde sett før. Kanskje Norges første «grønne nabolag».

 

bragernes_atrium

Den hemmelige hagen

Bragernes Atrium

Et frodig og trivelig atrium, fullstendig skjermet for innsyn, er hjertet i dette prosjektet mellom gågatene i Drammen sentrum. Du må faktisk bo der for å oppleve den hemmelige hagen.

 

Fasade_Stålverket

Stålverket Park

Sunn fornuft for en ny tid

Ekstra bokvaliteter i form av smarte fellesløsninger som bilvaskeplass, elsykkellading, hobbyverksted, grendehus og parsellhager og utendørs treningsapparater representerte noe helt nytt på Hamar da OBOS lanserte Stålverket Park. Ikke bare var det nytt, men i aller høyeste grad også fornuftig.

 

Les også: Alt du trenger å vite om markedsføring av eiendomsprosjekt

 

Opprettet 09.10.2019, oppdatert 05.04.2020

Reklame og markedsføring i krisetider

Det er underlige tider. Nesten over natten er alt snudd på hodet. Hjemmekontor. Stengte skoler og barnehager. Tomme kjøpesentre. Tonnevis av usikkerhet. Så hvordan skal en stakkars markedsfører...

Les mer
Augmented reality gir avisannonsen nytt liv

Ved bruk av AR-teknologi (Augmented reality), oversatt til norsk utvidet virkelighet har Oktan reklamebyrå i samarbeid med Fly By Media gitt avisannonsen nytt liv og ny aktualitet.

Les mer