Oktan Oslo er sertifisert Google-partner

Som Google-sertifisert byrå, Google-partner, sørger Oktan Oslo for maksimalt utbytte av nettannonseringen din og gjør virksomheten din mer digitalt synlig.

Google-partnere er Google-sertifiserte markedsføringsselskaper på nettet. Sertifiseringsmerket betyr at Google stoler på hvordan vi i Oktan utfører og drifter kampanjer for våre samarbeidspartnere. Det stilles høye krav til de byrå som får bruke merket, og merket er et kvalitetsstempel.

Med Oktans partnerstatus hos Google følger en rekke fordeler for både kunde og byrå. Alle Google Partnere følges kontinuerlig opp av Google som forsikrer seg om at «best practice»-retningslinjer blir fulgt.

Trygghet for kunde

Det gir trygghet for kundene å få et høyest mulig utbytte av annonse-investeringen som gjøres hos Google. For å opprettholde partnerstatusen kreves det at et visst antall av de ansatte har tatt sertifiseringer innen de forskjellige annonseringsmulighetene og analyseverktøy.

Oktan er i dag sertifisert innen:

  • AdWords Fundamentals
  • Search Advertising
  • Display Advertising
  • Video Advertising
  • Shopping Advertising
  • Mobile Advertising
  • Google Analytics

Vi har dermed tilgang til flere dedikerte personer hos Google som holder oss oppdatert på nye produkter og forandringer i eksisterende tjenester. Google arrangerer en rekke kurs for sine partnere med nyttig informasjon om nye tjenester samt interessante muligheter for våre kunder.

Google utfører mye forskning på hvordan brukerne oppfører seg på nett og hvilke strategier som er fornuftige å bruke for å nå dem. Denne forskningen blir jevnlig publisert til partnere, og vi kan bruke denne informasjonen for å bistå våre kunder og avdekke nye muligheter.

Med jevne mellomrom har Google promoteringer for nye og eksisterende kunder. Disse spesialtilbudene blir distribuert gjennom partnernettverket.

Tiltak som virker

Oktan bistår i planlegging, gjennomføring/kontinuerlig forbedring og analysering av alle kampanjer for våre samarbeidspartnere. Derfor kan vi også gå i dybden av all markedsføring for å spore hvilke tiltak som faktisk virker, og hva som vil anbefales å avsluttes.

Google jobber for sine sertifiserte byråer, for å forbedre og gjøre nettannonseringen så gjennomført som mulig. Det betyr at Oktan har den beste ekspertisen og menneskene i arbeid, for å gjøre den vanskeligste jobben.

En rekke bedrifter gjør nettannonsering i blinde. Bygger kampanjer og publiserer, uten å jobbe aktivt med å finne hva som gjør kampanjen til en god kampanje. Hvem søker etter dine tjenester? Hvordan nå dem potensielle kunder for minst mulig penger, men mest målrettet og konkret annonsering - og ikke minst, hvilken kanal gir best effekt?

Nettannonsering er effektivt og smart - så fremt en gjør det på rett måte. Da gjelder det å samarbeide med de beste!

Les også: Oktan som Google Partners!

Opprettet 14.08.2018, oppdatert 12.09.2018

Bilde av Helge Olaussen
Helge Olaussen

3 ting du må ha med i neste års markedsplan

For mange markedssjefer er det nå tiden for å legge opp neste års markedsplan, gjerne med et tilhørende budsjett. Pengesekken er sjelden uendelig og for mange er det markedsavdelingen som får forsyne...

Les mer
Ordlisten - en markedsførers beste venn

Ordlister gir næring til læring, også når det gjelder markedsføring. Vi gir deg derfor en kortversjon av dagens mest brukte uttrykk i markedsføring. Barnebok lærdom for noen, opplysningstid for...

Les mer